Iran bez prvog vratara protiv Walesa

Alireza Beiranvand, prvi vratar iranske nogometne reprezentacije, neće zbog ozljede i liječničkog protokola, nastupiti u ogledu drugog kola skupine B Svjetskog prvenstva u kojem Iran igra protiv Walesa, piše hrt.hr.

U teškom porazu 2-6 protiv Engleske 30-godišnji Beiranvand se ozlijedio u 20. minuti, dok je još rezultat bio 0-0. Nakon sudara sa suigračem prvi vratar Irana je doživio potres mozga te ga je na vratima azijske reprezentacije zamijenio Hossein Hosseini koji je do kraja ogleda primio čak šest pogodaka.

– Moramo poštovati medicinski protokol i zbog toga protiv Walesa nećemo na vratima imati našeg prvog golmana. No, on se osjeća dobro i bit će spreman za posljednju utakmicu skupine protiv SAD-a, rekao je iranski izbornik, Portugalac Carlos Queiroz.

Iako je u tom susretu protiv Engleske primio čak šest golova vrlo vjerojatno će posljednja prepreka Baleu i ostalim Velšanima biti upravo Hosseini. Ta se utakmica igra u petak, s početkom u 11 sati, dok u zadnjem trećem kolu Iran protiv SAD -a igra idućeg utorka (20 sati).

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?