Zekić napokon pokleknuo, zaspao nakon nesadržajnog poluvremena

Dugo i nesadržajno poslijepodne za HTV-ova stručnog sukomentatora Zorana Zekića u studiju HTV-a danas.

– Ispričavam se, upravo sam smislio novi lijek za nesanicu, nogomet. Prati me loša karma, tu sam drugi dan, ali teško mi je ovo izdržati, rekao je Zekić nakon prvog poluvremena dvoboja Portugala i Gane.

– Još u poluvremenu vrtimo šanse iz prethodne dvije utakmice, u kojima smo u 180 minuta vidjeli tek jedan gol, a ovdje je krenulo dobro, komentirao je voditelj Robert Ferlin aludirajući na priliku na početku. 

– Očekivano, šansa, ponadali smo se poslije nje velikom broju šansi, da će biti efikasna utakmica, ali nije bila. Ronaldo bi prije par godina to puno bolje primio i bila bi realizacija. Pritisak, okomit pas, sve je bilo dobro osim primanja. To smo danas puno puta vidjeli, završni pas i egzekucija nikako ne idu, rekao je Zoran Zekić, koji je prije imao sličan izazov nakon susreta Urugvaja i Južne Koreje, što je prokomentirao:

– Ishvalio sam Urugvaj prije utakmice, ali nisu ponudili ništa od toga što sam ranije viđao kod njih. Slaba izvedba protiv limitirane momčadi Koreje, koja je svoje limite nadoknadila trkom. Hvala Bogu, ljudi rade pa nisu ovo gledali u velikom broju, piše hrt.hr.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?