HKK Široki stigao do druge pobjede na turniru u Sarajevu

U 4. kolu ABA 2 lige košarkaši Širokog su rezultatom 67:62 slavili protiv Sutjeske.
Najefikasniji u sastavu Širokog, bili su Mislav Brzoja s 18, Ive Ivanov s 11 i Josip Čović s 10 poena. Kod Sutjeske, raspoloženi za igru u napadu, bili su Miloš Koprivica s 20, odnosno Mašan Vrbica, Vladimir Tomašević i Zdravko Bošković sa po osam poena, javlja jabuka.tv.

Sutjeska je bolje otvorila utakmicu, pa je poslije prve dionice vodila sa 25:19. Do kraja prvog poluvremena uslijedio je pravi rovovski rat na parketu, u takvoj situaciji se bolje snašla momčad Širokog, koja je stigla do neizvjesne utakmice, a zatim i do prednosti od četiri poena – 42:38.

U nastavku susreta, Sutjeska je na agresivnost Širokog odgovorila istom mjerom, pa je uoči posljednjeg kvartala na semaforu pisalo 50:50. Sutjeska je u režiji Mašana Vrbice pobjegla na 55:50, a Široki stigao do izjednačenja.

Uslijedila je neizvjesna završnica. Na dva minuta prije kraja, na semaforu je pisalo 61:61. Miloš Koprivica je pogodio jedno slobodno bacanje, Široki je stigao do vodstva preko Knighta na 30 sekundi prije kraja. Mašan Vrbica je promašio za tri poena, dosuđen je nesportski prekršaj Milošu Popoviću, a s crte slobodnih bacanja Mislav Brzoja je stavio točku na dramu.

Sutjeska ima omjer 3-1, a Široki 2-2.

U posljednjem kolu na turniru u Sarajevu, Sutjeska će igrati protiv Vrijednosnice iz Osijeka, dok će Široki igrati protiv Zlatibora, piše jabuka.tv.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?