Richarlison: Ne znam jesu li u Srbiji pratili

Richarlison je umalo zbog ozljede propustio Svjetsko prvenstvo u Kataru, a jučer je na kraju bio junak svoje zemlje u prvoj utakmici. Napadač Tottenhama zabio je dva gola Srbiji, a posebno je spektakularan bio drugi gol, definitivno najljepši nakon kompletiranog prvog kola, piše hrt.hr.

– Ovo je ispunjenje dječačkog sna. Igrali smo jako dobro, posebno u drugom poluvremenu kada se protivnik očito umorio i to smo iskoristili. 

25-godišnji napadač imao je velikih problema s ozljedama uoči dolaska u Katar, sredinom listopada zadobio je ozljedu igrajući protiv Evertona, bilo je to teško razdoblje za njega: 

– Prije četiri tjedna plakao sam i razmišljao o tome hoću li moći ići na SP. Dan kada sam išao po nalaze bio mi je najsporiji u životu. Doktori su prolazili pokraj mene, a ja sam samo nervozno čekao. Na kraju se isplatio sav trud koji sam uložio u oporavak, tri puta dnevno, ali želio sam doći ovdje, poručio je Brazilac nakon pobjede nad Srbijom. 

Opisao je Brazilac i svoj nevjerojatan drugi gol: 

– Ne znam jesu li u Srbiji pratili, ali postigao sam sličan gol na treningu u Italiji. Imao sam sada priliku da to opet uradim i ušlo je. Rekao sam tijekom tjedna kako je jako teško igrati protiv Srbije i njihovog bloka, ali ja sam navikao na takve utakmice u Engleskoj, znao sam da ako dobijem ovakvu priliku, moram je iskoristiti. 

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?