Pogledajte video kako je Širokobriježanin namlatio Švicarca

Marko Kraljević iz Širokog Brijega nekadašnji član karate kluba Široki, a sada uspješni kick-boksač napravio je spektakl u Münchenu kada je u svojoj prvoj profesionalnoj borbi u disciplini full contact svladao Peju Guberca iz Švicarske u kategoriji do 86 kilograma u okviru Steko’s Fight Night 2022.

Njihov meč bio je jedna od 11 borbi u kojima su gledatelji u Münchenu mogli uživati 18. studenog, a Marko je u borbu silovito krenuo, pokazao se kao agresivan napadač koji je s nekoliko sjajnih udaraca uspio uzdrmati svoga protivnika i tako natjerati suce na brojanje pred kraj prve i druge runde.

Kako se njegova prva profesionalna borba u disciplini full contact održala na dan 31. godišnjice vukovarske tragedije, Marko Kraljević je svoju pobjedu posvetio herojskom Vukovaru i svim hrvatskim braniteljima koji su utkali sebe u borbi za neovisnost Hrvatske.

Inače, Marko Kraljević je aktualni internacionalni prvak Njemačke u kickboxingu po WKU organizaciji, a prelaskom pod trenersku palicu obitelji Šteko jednako uspješno počeo se baviti i boksom.

Dvadesetčetverogodišnji Širokobriježanin nakon odrađene borbe i sjajne pobjede zahvalio se Pavlici i Ivanu Šteki, sinu i unuku pokojnog Ivana Šteke koji je 1998. godine pokrenuo Steko’s Fight Night.

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?