Vatreni love ključnu pobjedu protiv Kanade, navijači očekuju – puno!

Hrvatska danas igra drugu utakmicu na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Nakon remija protiv Maroka Vatreni na stadionu Khalifa International u Dohi love ključnu pobjedu protiv Kanade. Velika su očekivanja navijača, posebno onih koji su nekoliko sati prije utakmice ispred hotela u kojem su smješteni naši reprezentativci razvili najveću hrvatsku navijačku zastavu, dugačku 201 metar, piše hrt.hr.

SP Katar: Navijači iznenadili Vatrene, Dalić: Ovo nam je trebalo

Hrvatski navijači priredili su iznenađenje Vatrenima razvivši na plaži ispred njihovog hotela veliku navijaču zastavu.

Jutro uoči iznimno važnog dvoboja protiv Kanade, 200-tinjak hrvatskih navijača je ispred hotela naše reprezentacije Hilton Doha razvilo veliku navijačku zastavu.

– Željeli smo pokazati našim igračima da smo uz njih i da imaju našu podršku. Jedino želimo da daju sve od sebe kao što i mi dajemo za njih. Vjerujem u našu pobjedu, kazao je Dado Čor iz Crikvenice.

Izbornik hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić spustio se među navijače kako bi ih pozdravio.

– Ovo nam je trebalo, kazao je izbornik svjetskih doprvaka. Bio je vrlo emotivan, napravio je krug oko zastave i gotovo svakom ponaosob pružio ruku, zahvalio se, fotografirao…

– Hvala dečkima na ovome, ovo nam treba. Da osjetimo da je ovo svjetsko prvenstvo, nažalost nema nas puno ovdje na utakmicama. I ovo je zaista prekrasno, dodao je izbornik.

@hrvatska_radiotelevizija Navijači ganuli izbornika. Donijeli su mu zastavu ispred hotela i uzvikivali: ‘Zlatko Dalić!’ ❤️ #footballtiktok #football #croatia #worldcup #vatreni ♬ original sound – HRT

Navijači su se okupili sa svih strana svijeta.

U Kataru je i naša Martina Validžić, koja je za HTV-ov Dnevnik javila kakva je atmosfera:

Navijačkoj euforiji priključila se i bivša hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović. Moramo pobijediti, poručila je između ostalog.

Kako je izgledala najveća navijačka zastava, dugačka 201 metar i teška 95 kilograma, iz hotela, vidi se na snimci koju je objavio Hrvatski nogometni savez.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?