Navijači nakon velike pobjede: Podignuli smo atmosferu na još višu razinu

Hrvatsku i Hrvate diljem svijeta ponovno trese nogometna groznica. Sjajna igra i pobjeda protiv Kanade probudile su nadu da ćemo i na ovom Svjetskom prvenstvu, kao prije četiri godine u Rusiji, ostvariti odličan rezultat, piše hrt.hr.

KramarićLivajaKovačićGvardiol i drugi naši Vatreni, na čelu s Dalićem, u drugi su plan gurnuli inflaciju, rat i ostale vijesti kojima smo zaokupljeni mjesecima.

O jučerašnjoj atmosferi i očekivanjima naših navijača iz Dohe u Dnevniku HTV-a izvijestila je Martina Validžić

– Vrlo je živo na tržnici Souq Waqif, kao i svaki dan u Dohi. Najmanje je hrvatskih navijača jer danas se odmaraju. Jučer je bilo intenzivno od jutra kada su razvili hrvatsku zastavu na plaži ispred hotela hrvatske reprezentacije, cijeli dan su slavili, bili glasniji i nadmoćniji od brojčano moćnijih Kanađana, a znamo i kakva je bila adrenalinska utakmica. Nakon svega slavilo se do kasno u noć. Neki su slavlje nastavili u baru ispred hotelu gdje su im se pridružili članovi stožera, a neki su napravili show u podzemnoj željeznici.

– Bila je burna noć. Napravili smo show u metrou, lijepo smo se zabavili. Bilo nas je dosta na tribinama, učinili smo sve što smo mogli kako bismo podignuli atmosferu na još višu razinu, rekao je hrvatski navijač u Dohi.

– Na tribinama je bilo osvježavajuće. Naši su se prepali u prvom trenutku, ali kad su počeli padati golovi, nitko s naših tribina nije mogao odoljeti navijanju i uživanju, dodao je drugi. 

Naši navijači jurišaju na FIFA-inu nagradu za najbolje navijače Prvenstva, a uvjereni su da Hrvatska može do finala:

– Ulaznice će se riješiti, i smještaj, pozivamo sve navijače da dođu. 

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?