Dvojnica Kate Middleton: ‘Ponude za brak i prijetnje smrću primam svakodnevno‘

Heidi Agan je žena s krajnje neobičnom karijerom. Naime, njezin posao već 10 godina je ‘glumiti‘ princezu od Walesa, Kate Middleton, u situacijama u kojima prava Kate ne može biti prisutna, piše Žena.

Na Heidinu impresivnu sličnost s Kate ovoj je 42-godišnjakinji 2011. godine ukazala prijateljica. Nedugo nakon, Heidi je otišla u agenciju za dvojnike, otkada se bavi ovim poslom.

Zbog svoje izloženosti medijima i atraktivnog izgleda kojim nalikuje na princezu, Heidi je do sada primila veliki broj bračnih ponuda, ali nažalost i prijetnji smrću. 

– Kad se to prvi put dogodilo, bila sam zatečena količinom mržnje koja dolazi od ljudi, ali sada sam naučila da je to jednostavno tako, rekla je Heidi, koja je za medije priznala da joj se nakon smrti kraljice Elizabete II. bilo jako teško oprostiti od njezine dvojnice, piše Žena.

Međutim, unatoč neugodnim iskustvima koje joj donosi posao Heidi se ne da pokolebati. Ona ne planira odustati od svog posla u čiji opis ulazi snimanje reklama, prisustvovanje događajima i uključenost u marketinške aranžmane koji žele (barem prividno) prisustvo jedne od simpatičnijih žena na svijetu. 

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?