Iz Čapljine je, išla u školu u Ljubuškom, zaludila je svijet u Kataru

Ivana Knoll došla je u žižu javnosti kao “najseksi navijačica na svijetu”.

Kršila je pravila oblačenja u Kataru no tko je ona zapravo?

Porijeklom je iz Čapljine, išla je u školu u Ljubuškom.

Ne tako daleke 2016. godine, bila je kandidatkinja za Miss Hrvatske. Tada se predstavila ovim riječima:

“Ime mi je Ivana Knöll, rođena sam u Njemačkoj gdje sam navršila svoju 8. godinu, sve do dolaska na Grafički fakultet u Zagreb, živjela sam u Hercegovini sa svojim roditeljima gdje sam pohađala Opću gimnaziju (op. a u Ljubuškom). Uspješno sam završila prediplomski studij, ove godine nastavljam sa diplomskim studijem. Uz to, se bavim i modelingom pod vodstvom hrvatske modne kuće Midiken, pretežno sam ljubitelj snimanja reklama. Inače sam i velika obožavateljica plesa, a posebice svih vrsta trbušnog plesa koje učim u plesnoj školi Nefertiti. Godinama sam se bavila latino-američkim plesovima i nastupala. Obitelj i partner su mi uvijek bili najveća podrška u svemu, zahvaljujući njima i jesam na ovom izboru za Miss Hrvatske. Osim moje ljubavi prema plesu oduvijek sam obožavala putovati, za mene nema nista ljepšeg na svijetu od upoznavanja novih zemalja i kultura s osobom koju volim. Uspjela sam upoznati do sad mnogo zemalja, a cilj mi je posjetiti sve.”

Pošto voli putovanja, ove godine je odlučila da dođe u Katar i podrži “svoje momke” na ovom najvećem sportskom natjecanju.

Ivana je stekla svjetsku slavu na prošlom Mundijalu u Rusiji, iako je bila zapažena i od brazilskih novinara na Mundijalu 2014. godine. Njena pojava na stadionima nije mogla proći nezapaženo s obzirom na atraktivan izgled i prirodnu ljepotu.

Njezina posjeta Rusiji ostao je upečatljiva. Javnost je prati preko društvenih mreža (Facebook i Instagram), gdje je do sada objavila mnogo fotografija iz svih dijelova svijeta. Sudeći po fotografijama koje je objavljivala, Ivana je posljednjih godina obišla veliki broj svjetskih zemalja i popularnih turističkih odredišta, od Tajvana do Pariza.

Njezine nedavno snimljene fotografije iznad Čapljine obišle su svijet, te je naglasila da se rado vraća u rodni kraj. Obožavatelji su bili oduševljeni fotografijama.

Mediji širom svijeta nisu je zaboravili, a ugledni engleski Daily Mail čak ju je prozvao i „najseksi navijačicom svijeta“.

Mnogi joj zamjeraju to što krši stroga pravila oblačenja u Kataru. Iako je zbog ekscentričnog odijevanja primila brojne kritike, te su je optužili da ne poštuje kodeks oblačenja u Dohi, manekenku to nije obeshrabrilo, pa se na utakmici Hrvatske protiv Kanade pojavila u mini haljini na ‘kockice’.

Fotografi su uspjeli da je snime bez filtera za “nadogradnju ljepote” i po svemu sudeći, titula koja joj je dodijeljena je zaslužena.

Pohvalila je odnos prema ženama

“Evo, stigla sam i moram reći da su jako ljubazni prema ženama, imam i osobnog vodiča”, istaknula je u videu koji je objavila iz zračne luke u Dohi.

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?