Srbija bruji o seks-skandalu i sukobu igrača u reprezentaciji na Svjetskom prvenstvu

U Srbiji je jučer glavna tema na društvenim mrežama bio navodni seks-skandal u srpskoj nogometnoj reprezentaciji. Situacija u momčadi je, prema tim pričama, napeta jer se saznalo za intimne odnose između nekih reprezentativaca s djevojkama njihovih suigrača, prenosi Index.hr.

Nogometni savez Srbije se nije oglašavao o tim navodima, a kapetan reprezentacije Dušan Tadić uoči odlučujuće utakmice protiv Švicarske tvrdi da su to samo laži te da je atmosfera u reprezentaciji sjajna.

U međuvremenu se na društvenim mrežama navodi kako je upruga jednog od reprezentativaca navodno imala aferu s drugim igračem, te da je on to, izgleda, saznao usred priprema jer je jedan od reprezentativaca to proširio po kampu. Na treningu je zaiskrilo do te mjere da je došlo do tučnjave između njih dvojice, pa su ih suigrači i selektor smirivali. Ono što je zanimljivo je da postoje dvije verzije priče, to jest, čak dva skandala s ljubavnim trokutima. Spominju se konkretno imena čak četvorice nogometaša, jednog golmana te dvije velike zvijezde.

“Nikad bolja atmosfera nije bila između igrača. Stvorilo se zajedništvo, to je to. Samo trebamo ostati takvi do kraja”, rekao je 34-godišnji igrač Ajaxa koji negira sve ove priče.

Srbija je Svjetsko prvenstvo otvorila porazom od Brazila (2:0), a onda i šokantnim remijem s Kamerunom (3:3) prokockavši 3:1. Sada Tadiću i društvu igra samo pobjeda u petak od 20 sati protiv Švicarske.

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?