Zanimljiva HERCEGOVKA! Ima 97 godina, prije svake utakmice Hrvatske moli Gospinu krunicu pa onda navija

Nogometna euforija u vrijeme Svjetskog prvenstva nije nikakvo čudo jer se to uvijek ponavlja u vrijeme trajanja ovog iznimno popularnog natjecanja.

Što se tiče Hrvata sasvim je sigurno da nogomet itekako zanima cijelu naciju i da svatko na svoj način doživljava utakmice najdraže reprezentacije. Tu nema pravila niti dobnih ograničenja, Vatreni su u srcu svima od dvogodišnjaka do onih koji su doživjeli ili su blizu stotke, piše ABCportal.info

Takva je situacija i među Hrvatima u Hercegovini ali sasvim sigurno i u ostalim dijelovima ove zemlje gdje živi hrvatski narod.

Iva Zovko Cedinica je najstarija žiteljka Gornjeg Crnča kod Širokog Brijega i rođena je davne 1926. godine. Ušla je u 97-u godinu i velika je navijačica nogometne reprezentacije Hrvatske.

Iva prije svake utakmice najdraže reprezentacije izmoli Gospinu krunicu za pobjedu a onda svaku utakmicu odgleda do kraja.

Nadamo se da će Ivina molitva biti uslišana i da će Hrvatska u utakmici protiv Belgije osigurati prolaz u drugu fazu natjecanja, prenosi Grude.com.

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?