Kanye West uhvatio Kim Kardashian u krevetu s NBA zvijezdom – Napisao je ime i otišao

Kontroverzni američki glazbenik Kanye West optužio je legendarnog NBA igrača Chrisa Paula da je spavao s njegovom bivšom suprugom, dobro poznatom influencericom Kim Kardahsian i tvrdi da ih je uhvatio na djelu, piše sportsport.ba.

Kanye West je trenutno jedna od najkontroverznijih osoba u svijetu. Njegove izjave i čudno ponašanje nešto su o čemu pričaju apsolutno svi, a sada se ponovo našao u centru pažnje zbog priče o njegovoj bivšoj ženi Kim Kardashian i NBA zvijezdi Chrisu Paulu.

West je optužio košarkaša Phoenix Sunsa da spava s Kim, a navodno ih je uhvatio na djelu. Objavio je to na Twitteru prije nego se deaktivirao.

“Prije nego što nestanem, uhvatio sam ovog frajera s kim. Laku noć”, napisao je Kanye West.

Na tweetu koji se pojavio bila je fotografija 37-godišnjeg košarkaša koji je već 10 godina oženjen s Jadom Crawley.

Par ima sina i kćerku. Sin Christopher ima 13, a kćerka Camryn 10 godina i sigurno da će ova objava uzrokovati određene probleme u obitelji NBA košarkaša.

Chris Paul i Kim Kardashian se još nisu oglasili. Američki mediji su pokušali doći do komentara, ali nisu uspjeli u tome.

Kanye West je ranije činio sve kako bi se pomirio s Kim Kardashian. Radio je brojne gluposti, ali ova influencerica i poznata TV osoba ne želi više imati ništa s njim.

Chris Paul je istinska legenda NBA lige. Ovaj 37-godišnjak je 12 puta All Star igrač, a trenutno je član Phoenix Sunsa.

U bogatoj karijeri sjajni playmaker je nastupao još za New Orleans Hornetse, Los Angeles Clipperse, Houston Rocketse i Oklahoma City Thunder.

Poznat je kao čudesan asistent. Pet puta je bio najbolji asistent lige, ali u karijeri mu nedostaje naslov prvaka kojeg već odavno ‘ganja’.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?