Godina iz snova Zadranina Dominika Livakovića, uveo je Hrvatsku u četvrtfinale, a u lipnju se oženio za prekrasnu Hercegovku

Domagoj Livaković živi godinu iz snova.

Zadar je nekako centralna točka ovog Mundijala za Hrvatsku, prvo je zasjao Joško Gvardiol čija je obitelj i Novigrada pokraj Zadra, a sada i rođeni Zadranin Livaković.

Ovo je bila njegova utakmica karijere. Sanjat će ga Japanci, obranio im je tri penala, nevjerojatno. A proteklog je ljeta i uplovio u bračne vode. Izabranica njegovog srca je Helena Matić, Zagrepčanka čiji su korijeni iz Hercegovine, a s kojom je Livaković u vezi već dugih pet godina.

Organizirali su prekrasno vjenčanje u Zadru, a Helena je blistala u elegantnoj vjenčanici minimalističkog kroja.

Zgodna Helena završila je Gornjogradsku gimnaziju, a i sama je sportašica. Dugo se bavila sinkroniziranim klizanjem te ostvarila brojne nastupe s klubom Zagrebačke pahuljice.

Njihova je ljubav krenula u ljeto 2017. godine, a brzo su proglašeni jednim od najzgodnijih hrvatskih parova. Brzo su se uselili u divno uređen stan u Maksimiru, nedaleko od stadiona.

Helena je diplomirana dizajnerica i govorila je kako se vidi kao slobodna umjetnica u bliskoj budućnosti koja će kroz modu izražavati svoj stav. E ovo je bračnom paru Livaković prava lansirna rampa i za takve eventualne poduhvate, piše Slobodna Dalmacija.

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?