Umrla je glumica Kirstie Alley, zvijezda kultne serije ‘Kafić Uzdravlje‘

Glumica Kirstie Alley, poznata po ulogama u tv serijama ‘Kafić Uzdravlje‘ (Cheers) i ‘Veronikine tajne‘ i seriji filmova ‘Gle tko to govori‘ preminula je u dobi od 71 godine, javlja Guardian.

Smrt poznate glumice potvrdila su u ponedjeljak njena djeca William “True” Stevenson i Lillie Price Stevenson, a kasnije je isto poručio i njen menadžer.

Kirstie Alley je bolovala od raka, otkrila je njena obitelj.

– Svim našim prijateljima diljem svijeta… Sa žalošću vas obavještavamo da je naša nevjerojatna, snažna i voljena majka preminula nakon bitke s rakom, koji je otkriven tek nedavno. Bila je okružena najbližom obitelji i borila se s velikom ustrajnošću… Koliko je god bila nevjerojatna na ekranu i filmskom platnu, toliko je bila još bolja majka i baka, stoji u izjavi obitelji.

I dok je Alley nesumnjivo najpoznatija prema ulozi Rebecce Howe u ‘Kafiću Uzdravlje‘, važne uloge ostvarila je i u filmovima Star Trek II: Khanov bijes i kultnom filmu Drop Dead Gorgeous (‘Crkni ljepotice‘).

Godine 1991. dobila je Zlatni globus za najbolju glumicu i Emmy za glavnu glumicu, a drugu nagradu Emmy dobila je 1994. za ulogu Sally Goodson u filmu ‘Davidova majka‘.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?