Pogledajte snimke strašnog nevremena koje je pogodilo Katar uoči utakmice Hrvatske i Brazila

Snimke apokaliptičnih prizora iz Katara pojavile su se na društvenim mrežama. Kako javlja The Sun, veliki tornado pogodio je ovu pustinjsku zemlju,a i kiša je pala prvi put otkako je počelo Svjetsko prvenstvo, piše net.hr.

Ova vremenska nepogoda pogodila je industrijski grad Ras Laffan, koji se nalazi pedesetak kilometara od Dohe.

Tornada su, inače, iznimno rijetka u Kataru, a i s kišom nije puno drugačije, pogotovo između lipnja i studenoga kada je sezone suše.

U međuvremenu, Vatreni s pripremaju za svoj susret s Brazilom, a vijest je da se Borna Sosa oporavio i konkurirat će za sastav.

“Brazil je najmoćnija ekipa na ovom prvenstvu po ovome što sam do sada vidio. Imaju kvalitetu, širinu momčadi, to je zastrašujuće. Očekuje nas veliki ispit, težak zadatak protiv ekipe koja se voli nadigravati. Morat ćemo se dobro pripremiti. Nemamo se čega bojati, moramo ući s puno vjere i samopouzdanja, moramo uživati u nogometu. Brazil je favorit, ali nećemo se predati”, kazao je uoči utakmice izbornik Zlatko Dalić.

Dodao je kako je Selecao favorit, ali i da Vatreni nisu bez izgleda.

“Brazil je favorit, da se ne lažemo. Imaju sve, sjajnu atmosferu, vrhunske igrače, vratio se Neymar. Međutim, možemo se suprotstaviti, morat ćemo biti pametni, nije dobro ostaviti im puno prostora, napravit ćemo skauting. Nije 50-50, ali nije da smo mi autsjaderi”, kazao je.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?