Projekt “Sretno djetinjstvo u Livnu i Podstrani”

Općina Podstrana, u suradnji s Gradom Livnom, na javni poziv Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije u okviru Programa prekogranične suradnje između Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine, prijavila je projekt “Sretno djetinjstvo u Livnu i Podstrani” za kojeg je dobila sufinanciranje uređenja dječjeg igrališta Petrićevo u iznosu od 100.000,00 kn. Na postojećem dječjem igralištu Petrićevo zamijeniti će se dotrajala i oštećena oprema novom funkcionalnom opremom kako bi se djeci osigurali bolji uvjeti za psihofizički razvoj, piše tomislavcity.com.

Dana 30. studenog 2022.g., predstavnici Grada Livna, gradonačelnik g. Darko Čondrić, voditeljica projekta gđa Sanja Kovčalija te savjetnik za građevinu g. Ivan Vujeva posjetili su Općinu Podstrana te je održan partnerski sastanak s načelnikom Općine Podstrana g. Mijom Dropuljićem i voditeljicom projekta za Podstranu gđom Andrijanom Dedić.

Sastanak je održan u svrhu provedbe projekta, poboljšanja odnosa, podrške i suradnje na budućim projektima. Partneri su posjetili dječje igralište gdje su u tijeku radovi te Advent na Petrićevu.

Program prekogranične suradnje između Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine financiralo Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Republike Hrvatske

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?