SOK Mostar večeras traži pobjedu protiv Igmana i povratak u gornji dio ljestvice Premijer lige

Nakon kratke pauze u prvenstvu i poraza za vikend u Goraždu, SOK Mostar danas traži nove bodove u domaćoj utakmici protiv ŽOK Igman. Protiv ove ekipe ‘Sokice’ su slavile na gostovanju ove sezone, ali to ne znači da ih večeras u 18 sati u dvorani na Bijelom Brijegu čeka lak zadatak, piše pogled.ba. 

-Govorimo o ekipi koja je na ljestvici Premijer lige dvije pozicije iznad nas i koja u svome sastavu ima dvije igračice koje imaju reprezentativni status. Znači, nimalo lak protivnik i pobjedom želimo dokazati da pripadamo gornjem dijelu ljestvice Premijer lige gdje nam je realno i mjesto – govori nam na početku razgovora trener SOK Mostar Darko Drmač. 

Dodaje kako su njegove igračice odlično pripremljene za ovaj meč, kako je protivnik do detalja analiziran i očekuje domaću pobjedu koja će vratiti SOK Mostar u gornji dio ljestvice Premijer lige gdje je ovome klubu i mjesto. 

-Ako budemo hrabri na svome servisu i očekivano dobri na prijemu servisa protivnica, onda dobar rezultat ne bi trebao izostati. Atmosfera u ekipi je dobra, djevojke žele još jednom pokazati svoju kvalitetu i prava prilika za to je večerašnja utakmica. Očekujem da će provesti u djelo sve ono što smo dogovarali zadnjih dana – ističe Drmač.

SOK Mostar ove godine, pored večerašnje utakmice, do kraja godine treba odigrati još dvije utakmice. ‘Sokice’ čeka teško gostovanje u Gacku, a onda imaju utakmicu sa fenjerašem Borcem. Dobri rezultati trebali bi vratiti SOK Mostar među prvih 5-6 ekipa Premijer lige i očekuje se da će ova ekipa to i ostvariti. 

Naravno, potpora publike nikada nije bila upitna, pa se i večeras u dvorani na Bijelom Brijegu očekuje velika potpora ‘Sokicama’. 

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?