Jeličić: Petko, koliko god me puta iznerviraš, ma radi što god želiš!

Hrvatski nogometaši su nakon penala s 4-2 (1-1, 0-0) prošli Brazil i izborili plasman u polufinale Svjetskog nogometnog prvenstva!!!, piše hrt.hr.

– Malo su me prebacile emocije. Platit ću i kaznu jer ovo govorim, ali moram, mali, ali smo je**ni. Prozivaju neki neke igrače iz HNL-a, da nemamo širinu, ali ponosan sam što su ovi momci pokazali koliko je Hrvatska izvrsna, što je naš mentalitet. Ponosan sam što sam dio te povijesti, skidam kapu našem stožeru, svim igračima i navijačima. Već sam rekao što je definicija sreće, trenutak kad se spoje priprema i prilika. Ovo ne može biti sreća, mi smo patili, žrtvovali posjed, nismo imali dubinu, no sve je to bilo planski i sjajno pripremljeno. Kako je vrijeme odmicalo vidjelo se da ne pronalaze načina da nas prođu. Livaković je obranio danas pet lopti, ali i on je dio tima. Naši senatori, LukaBroz i Kovačić, pa mali Juranović, koji je odigrao samo takvu utakmicu. Nadam se da će prestati sumnje u te momke, rekao je Joško Jeličić u emisiji Qatara.

– Imamo ogromno srce, pobjednici smo. Brazilski novinari su nas podcjenjivali, ali pokazali smo da smo veliki. Mučili smo se u nekim trenucima, ali imali smo kontrolu. Livaković je opet obranio tri-četiri situacije, ali s velikim htijenjem uspjeli smo ovo. Ponosni smo!, kaže Mario Carević.

. Moram pohvaliti našu obranu, Perišića i naše vezne, koji su pomagali Sosi kad je ostajao jedan na jedan s njihovim brzim krilima. Svi su dali maksimum u fazi obrane. Naravno da u takvoj utakmici pati napad, ali bili smo dovoljno dobri, dodao je Carević.

– Bilo je puno sumnji i u Dominika, ovime je začepio usta svima. Koliko imamo hrabrih analitičara, posebno kad Dalić kaže “ponizno i skromno”, to je njima velik udarac. Paqueta i Neymar su u prvom dijelu imali 20-ak dodira, u drugom dijelu smo se potrošili i povukli i logično da s takvom individualnom kvalitetom Brazilci dođu u šanse, nadovezao se Jeličić i pohvalio strijelca izjednačujućeg gola u 117. minuti:

– Petko, koliko god me puta iznerviraš, ma nastavi tako, radi što god želiš!

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?