Reakcije s Twittera na ispadanje Brazila: “Zaista sam sretna što se ovi rasplesani čudaci koji mrze mačke vraćaju kući. Plešite u šumama Amazone”

Nakon što je Hrvatska eliminirala favorizirani Brazil sa Svjetskog prvenstva u Kataru, mnogi su se na Twittteru našalili kako je jedna mačka proklela Brazilce.

Naime, prisjetili su se neuobičajenog događaja koji je obilježio konferenciju za medije brazilske nogometne reprezentacije gdje se mačka ušetala u konferencijsku dvoranu dok je suigrač Luke Modrića iz Real Madrida, Vinicius Junior, najavljivao dvoboj s Vatrenima.

Nakon 15-20 minuta što se šetala po dvorani, mačka je odlučila skočiti na stol ispred Viniciusa što je nasmijalo i okupljene novinare i samog Brazilca.

Ipak, nisu svi bili oduševljeni ovim upadom.

Stvar je u svoje ruke uzeo glasnogovornik Brazilskog nogometnog saveza koji je najprije naizgled pomazio mačku, a potom ju primio s obje ruke i bacio na pod, a Vinicius se u tom trenu prestao smijati i u čudu je pogledao glasnogovornika.

Sada se svi na Twitteru šale kako je mačka proklela Brazilce jer su je bacili na pod.  

„Zaista sam sretna što se ovi rasplesani čudaci koji mrze mačke vraćaju kući. Plešite u šumama Amazone, a ne na stadionima“, napisala je jedna Twitterašica nakon ispadanja Brazila i podijelio je video bacanja mačke s pressice.

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?