Uništio je Hrvatsku glumom, sada želi vidjeti Messija kako plače

Hrvatska danas protiv Brazila igra za polufinale Svjetskog prvenstva u Kataru. Pred Vatrenima je najteži mogući protivnik, prvi favorit za osvajanje naslova, piše hrt.hr.

Kladionice su debelo na strani peterostrukog osvajača SP-a, a u toj južnoameričkoj zemlji svi već pomalo gledaju prema idućem protivniku, vjerujući kako će ogled s Hrvatskom proći bez većih problema. 

Jedan od takvih je i u Hrvatskoj omraženi bivši brazilski napadač Fred. On je, kako prenosi ESPN, već mislima na polufinalnu utakmicu, gdje će ako se njega pita njegov Brazil igrati s Argentinom. 

– Želim polufinale Brazil – Argentina. Želim zbrku, puno preokreta, Neymarov penal i na kraju vidjeti Messija kako plače, poručio je Fred. 

Fred je vrlo dobro poznat ljubiteljima nogometa u Hrvatskoj, brazilski napadač je prije 8 godina na otvaranju SP-a u Sao Paulu protiv Hrvatske sramotno iznudio kazneni udarac, kada je japanski sudac Nishimura nasjeo na glumu Brazilca i njegov duel s Lovrenom okarakterizirao kako prekršaj dovoljan za najstrožu kaznu. 

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?