Mamić o tragediji: “Trebali smo se naći u Mostaru, doviđenja, brate moj…”

Miodrag Ješić, bivši reprezentativac Jugoslavije te nekadašnji igrač i trener Partizana te još brojnih klubova, poginuo je prije par dana u 65. godini života u stravičnoj prometnoj nesreći.

Ješić je u Vojvodini upravljao automobilom beogradskih registracijskih oznaka kada je pod još nerazjašnjenim okolnostima prešao u suprotnu traku i uletio pod kamion.

Od siline udarca na licu mjesta je izgubio život. A nakon ove tužne vijesti na Facebooku se iz BiH oglasio nekadašnji najmoćniji čovjek hrvatskog nogometa Zdravko Mamić, prenosi Hercegovina.in

“Ne mogu se sjetiti trenutka u mom životu da me nešto šokiralo, sledilo i rastužilo kao kada su mi zajednički prijatelji javili pretužnu vijest da je moj prijatelj i brat Ješa poginuo. Šok, nevjerica i tupost mog uma i tijela nije mi dozvolila da izustim i riječ. Poštovali smo jedan drugog, voljeli se, pjevali, kitili muziku u Bugarskoj, u Loveču, u Sofiji i komunicirali telefonom”, napisao je Mamić i dodao:

“Zadnji put si me zvao prije nekoliko mjeseci iz Saudijske Arabije i dogovorili smo druženje u Mostaru. Dragi moj Ješa, bio si hrabar, srčan i posebno veseo čovjek. Ljudina, gromada, čista pozitiva. Nedostajat ćeš. Doviđenja moj brate i čuvaj mi mjesto u svojoj momčadi koju ćeš ti voditi. Voli te i ljubi tvoj brat Maminjo!”

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?