Tko će voditi NK Ljubuški: Kvesić, Ševo, Jelčić, Kraljević, Musa, Raguž… Pogledajte tko je izabran u Upravni odbor!

Nogometni klub Ljubuški izabrao je novo vodstvo na Izbornoj skupštini koja je održana u Gradskoj vijećnici, a kako piše Ljubuški portal, dosadašnji predsjednik Tihomir Kvesić i u narednom će periodu biti na čelu Upravnog odbora.

Tihomir Kvesić je i član Upravnog odbora kluba, a uz njega u ovo tijelo izabrani su Milan Ševo, Ivan Raguž, Darjan Markić, Ivan Jelčić, Stjepan Primorac, Ivan Kraljević i Stanko Musa.

U Skupštinu su pak izabrana 33 člana, produžen je mandat predsjedniku Skupštine Mirku Škegri, a za direktora je izabran Milenko Dropulić, te tajnika Branko Zadro i zapisničara Antonio Radić.

U novi sastav Nadzornog odbora kluba imenovani su: Igor Vukojević, Damir Kozina i Lujo Barbarić.

Osim imenovanja, na Skupštini je razmatran i prihvaćeno Izvješće o radu NK Ljubuškog u proteklom razdoblju s financijskim izvješćem kojeg je obrazložio tajnik Branko Zadro, a Tihomir Kvesić je iznio plan rada Kluba u nadolazećem razdoblju s ciljevima i ambicijama, te financijski plan koji je jednoglasno usvojen.

„Ovim putem zahvalio bih svima koji su nam u proteklom razdoblju pomogli“, kazao je Kvesić podnoseći izvješće.

Oglasio se na Izbornoj skupštini i trenutni trener Andrej Markić.

„Želimo biti spremni za nove stvari, rasti i ostvariti nove rezultate. Vrijeme je djeca ostaju u našem Ljubuškom i da imamo kvalitetne nogometaše, da im osiguramo uvjete i da budu na ponos našeg grada“ kazao je  Markić te naglasio kako su poštovanje, predanost, iskrenost, integritet, odanost i poniznost temeljne vrijednosti na kojima se zasniva Klub.

Inače, nogometni klub Ljubuški u osam kategorija ima 190 djece, seniora je 20, a ima i četiri trenera i voditelja Škole nogometa.

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?