Rumunjska tenisačica oplela po Ivani Knoll! Od kada je smisao nogometa jedan par sisa?

Osim nogometa i utakmica, na Svjetskom prvenstvu u Kataru jako se puno priča i o Ivani Knoll. Hrvatska navijačica, koju su brojni strani mediji okrunili titulom najljepše na tribinama, dosad je podigla neviđenu prašinu, piše slobodnadalmacija.hr.

Zbog svog odijevanja Ivana je očarala mnoge, a i završila u brojnim svjetskim medijima.

Snimka s utakmice Hrvatska – Brazil pokazala je da je Knoll imala određenih problema s osiguranjem, kada ju je jedan od redara, nakon nečega što se činilo kao žustra rasprava, udaljio s tribine.

No, nekima je stala na žulj.

Između ostalih i i poznatoj rumunjskoj tenisačici Andreei Prisacariu, koja je Ivani  posvetila cijelu objavu na Twitteru.

“Od kada je smisao nogometa jedan par sisa? I nemojte da započnem o izboru odjeće… u zemlji koja ima strogo propisana pravila. Možeš biti seksi i u drugačijim outfitima, to ti obećavam”, napisala je Prisacariu u opisu posta u koji je umetnula članak o Ivani Knoll.

Onda joj je Andreeina istomišljenica odgovorila. Rekla joj je kako vjeruje da Ivana “sigurno tvrdi kako želi da je ljudi znaju zbog pameti, a ne zbog grudi”, a tenisačica joj je odgovorila: “Ne znam što tvrdi, ali to sigurno nema veze s nogometom.

Podržavam kad je netko seksi i uvijek ću, ali ovo je jednostavno nepoštovanje.”

Podsjećamo, iako su pojedini njemački mediji objavili kako je Ivana Knoll obećala skinuti se do kraja ako Hrvatska osvoji naslov ove godine, navijačica je to jučer demantirala na svom Instagramu i takve navode okarakterizirala kao “fake news”.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?