Umrla bivša saborska zastupnica HSS-a Ljubica Lalić

U Zagrebu je u danas ujutro nakon teške bolesti umrla pravnica i teologinja te bivša saborska zastupnica s liste HSS-a Ljubica Lalić, piše hrt.hr.

Završila je Pravni fakultet u Zagrebu i teologiju na Filozofsko-teološkom institutu u Zagrebu, a u Hrvatskome saboru bila je zastupnica na listi HSS-a u 4. i 5. sazivu Hrvatskoga sabora. Rođena je 7. lipnja 1953. u Slavonskom Kobašu kod Slavonskog Broda.

Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković uputio je brzojav sućuti obitelji bivše saborske zastupnice Ljubice Lalić u kojem je istaknuo da se ona kao prepoznatljivo lice Hrvatske seljačke stranke u dva saborska mandata istinski i neumorno zalagala za Slavoniju.

Izrazivši sućut obitelji, Jandroković je u brzojavu napisao da je gospođa Lalić bila prepoznatljivo lice Hrvatskoga sabora i Hrvatske seljačke stranke.

– U svoja dva saborska mandata od 2000. do 2008. godine istinski se i neumorno zalagala za svoju Slavoniju, ostajući dosljedna u svojim stavovima i držeći do osobnog integriteta. Sjećam je se kao drage kolegice kraj koje sam sjedio u svom prvom saborskom mandatu. Imali smo vrle dobre i korektne odnose iako smo pripadali različitim političkim opcijama, stoji u sućuti predsjednika Sabora.

Uvjeren sam da su pozitivno mišljenje o kolegici Lalić imale i ostale kolegice i kolege koje su s njom radile i zbog toga ćemo u Hrvatskom saboru s ponosom nositi uspomenu na nju, dodao je Jandroković u izrazu sućuti obitelji Lalić.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?