Još 20 sati: Euforija zahvatila cijelu Hrvatsku

Sitno brojimo do sutrašnje velike bitke za finale Svjetskog nogometnog prvenstva – euforija vlada u cijeloj zemlji, Hrvatska protiv Argentine. Oni koji su imali sreće, hrabrit će Vatrene s katarskih tribina, a svi ostali će biti uz naš Drugi program, piše hrt.hr.

– Poslje utakmice s Brazilom, euforija idemo idemo! Drugi dan kad smo se probudili – idemo i dalje? Idemo. I krenula je potraga za kartama, rekao je Dalibor Vukmanić iz Duge Rese.

– Adrenalin radi svoje, spremni smo, nabrijani smo 100 na sat, idemo podržati svoje, i idemo Messija i ekipu ispratiti na aerodrom, kazao je Adriano Jakšić iz Karlovca.

Pod svaku cijenu odlučili su ostaviti glasnice na tribini. A prognoze rezultata:

– Pomest ćemo Argentinu u regularnom vremenu, 2:0. Perišić bi mogao jedan sigurno, a i Modrić bi mogao negdje se izmigoljiti, rekao je Jakšić.

– Ništa manje od penala ne očekujem. Normabeli su u džepu tako da idemo lagano. Oni vode do 88., mi izjednačujemo u 93. pa onda još 2 gola padaju u produžecima, onda oni opet prvi, mi opet izjednačujemo u 119. i naravno Livi skida 2 komada, prognozirao je Vukmanić.

Avionsku kartu i ulaznicu na stadion svaki je platio oko 17 tisuća kuna, ali kažu ništa nije previše kad su Vatreni u pitanju. Kako prvenstvo odmiče cijene karata rastu, charter let za sutrašnju utakmicu plaća se do 14 i pol tisuća kuna.

-Sutra će biti 2 charter leta, imamo letove u jutarnjim satima, ukupno ako se pitate koliko je to putnika, to je oko 300 putnika. Već su krenuli i upiti na za finale, za treće mjesto. Upite nam šalju na mailove, kroz aplikacije koje smo ostavili na webu. Mogla bih reći da svake minute zaprimamo novi upit, telefoni također zvone, rekla je Maša Bulum, voditeljica odjela sportskih putovanja turističke agencije

Svi željno iščekuju i priželjkuju pobjedu, ali i u pobjedi i porazu svi uz Vatrene!

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?