U Dohu dolazi čak 30 zrakoplova s navijačima iz Maroka

Marokanska zrakoplovna kompanija Royal Air Maroc odlučila je u utorak i srijedu obaviti gotovo 30 posebnih letova između Casablance i Dohe kako bi prevezla marokanske navijače na polufinalnu utakmicu Svjetskog nogometnog prvenstva protiv Francuske, piše AFP, prenosi hrt.hr.

– Kako bismo omogućili brojnim Marokancima koji žele bodriti reprezentaciju u njezinoj epopeji i doživjeti emociju polufinala Svjetskog nogometnog prvenstva, Royal Air Maroc je uspostavio pravi zračni most između Casablance i Dohe, stoji u priopćenju RAM-a objavljenom u ponedjeljak.

Gotovo 30 letova bit će osigurano “jumbo jetovima” uoči i na dan utakmice između zračne luke Mohammed V. u Casablanci, najmnogoljudnijem gradu u marokanskom kraljevstvu, i poprišta SP-a Dohe.

Walid Regragui, izbornik Maroka, u Dohi je u nekoliko navrata odao počast marokanskim navijačima, kao “12. igraču momčadi”.

– Reprezentacija mora okupiti sve Marokance. U jednom smo trenutku bili podijeljeni. Ako smo uspjeli okupiti naše ljude oko nogometa, to je dobra stvar, rekao je.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?