Čudna izjava Prosinečkog: Ne bi bilo pravedno za nogomet da Messi ne bude svjetski prvak

Hrvatska večeras od 20 sati igra za finale Svjetskog prvenstva u Kataru protiv Argentine, a uoči dvoboja malu prednost Argentincima dao je legendarni Robert Prosineči.

“Svi znamo da ako je Messiju dan, da ga nitko ne može zaustaviti. Već smo jednom pobijedili Argentinu s Messijem na terenu. Znamo da možemo i da je pod pritiskom. Ako mene pitate, Argentina je favorit, ali s Hrvatskom se nikad ne zna. Može izgubiti od bilo koga ili bilo koga pobijediti”, rekao je Prosinečki za Super Deportivo pa dodao:

“Sigurno će biti zabavna utakmica, a znamo da Argentina već dugo nije bila prvak i da bi ovo mogla biti posljednja utakmica za Messija na Svjetskom prvenstvu”, rekao je Prosinečki i dodao “da ne bi bilo pravedno za nogomet da Messi ne bude svjetski prvak”, ali i da Hrvatska ima neke puno bolje segmente u igri od Argentine.

“Hrvatska ima bolju veznu liniju od Argentine. Modrić, Kovačić i Brozović su tu. A sredina je najslabiji dio Argentine jer im fali netko uz Messija. Čuo sam da igrači Argentine vjeruju u izbornika Lionela Scalonija i svidjelo mi se kako je to izgledalo protiv Nizozemske. Čeka nas sigurno zanimljiva utakmica“, javlja Sport klub.

Nije nam jasno što je Prosinečki želilo reći. Nije valjda htio reći da bi bilo pravedno da Luka Modrić ne bude svjetski prvak?, pita se Teleskop.hr

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?