“Dići glavu gore i okrenuti se utakmici za broncu!”

– Što se sad može, glava gore! Naši su postigli prekrasan rezultat, rekao je Anton Samovojska u emisiji Qatara nakon poraza od Argentine u polufinalu Svjetskoga prvenstva, piše hrt.hr.

– Od šest svjetskih prvenstava na koliko smo nastupili igrali smo u tri polufinala. Sve velike reprezentacije bi se dičile s tim rezultatom. Sada dečki trebaju dići glavu gore i okrenuti se utakmici za broncu u subotu. Od početka nam nije išlo. Iz naših elementarnih pogrešaka su došli do 2:0 i na kraju se dogodilo da smo doživjeli najteži poraz dosad na svjetskim prvenstvima. 

– Dečki spuštaju glavu kao da im je neugodno. Pokazuju time koliko im je teško pao poraz. Ali napravili su čudo i imaju još jednu utakmicu – za brončanu medalju, istaknuo je Tomislav Ivković.

– Emotivno pražnjenje, gubitak energije, jednostavno nisu mogli, nije im išlo. Sve što smo danas radili, radili smo krivo jer je jednostavno bio takav dan. I sami znaju gdje su pogriješili, bilo je dosta grešaka, ali sve je to sastavni dio igre. Kapa do poda, odmorite se i pripremite se za sljedeću utakmicu, dodao je Ivković.

Obojica su istaknula kako smo kroz cijelu utakmicu napravili samo osam prekršaja, naši su igrači kasnili.

– Kad je dobila naše darove, Argentina je perfektno igrala, a posebno Messi. Cijela reprezentacija mu pomaže nevjerojatno dobro. Puno bolje igraju nego li u Rusiji i nego li na SP-u 2014. u Brazilu kad su došli do finala, smatra Samovojska.

– Iz utakmice u utakmicu su se dizali. Nisu srljali, ubacivali su se igrači iz drugog plana. Desio nam se danas dan koji moramo zaboraviti, u kojem smo napravili puno grešaka, dodao je Ivković. 

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?