Modrićeve riječi utjehe oduševile nogometni svijet, procurio snimak razgovora s Rodrygom

Kapetan nogometne reprezentacije Hrvatske Luka Modrić nakon utakmice protiv Brazila, u kojoj su Vatreni poslije penala došli do pobjede i plasmana u polufinale Svjetskog prvenstva u Kataru, još jednom je pokazao sve liderske karakteristike i sjajnim riječima dao utjehu suigraču iz Real Madrida Rodrygu.

Upravo je Rodygo bio jedan od tragičara Brazila jer je promašio udarac s bijele točke, a nakon utakmice nije mogao obuzdati emocije i počeo je plakati, što je Modrić iskoristio, prišao mu i pokazao koliko ga cijeni, voli i poštuje, te koliko općenito vjeruje u njega i njegovu igru.

“Hajde, budi jak. Sve je dobro, ti si veoma jak. Svi pravimo greške, vratit ćeš se još jači. Volim te, volim te sine. Ostani jak”, rekao je Modrić, a snimak te situacije danas je postao jako popularan na društvenim mrežama.

Modrić je i prije godinu dana pružio riječi utjehe za golmana Vatrenih Dominika Livakovića i ohrabrio ga je u trenutku kada je izgubio mjesto prvog čuvara mreže, a godinu dana nakon toga, Livaković je jedan od heroja ove reprezentacije i svojim nastupima briljira na Mundijalu u Kataru.

Veznjak Real Madrida tako je još jednom pokazao sve svoje ljudske i liderske karakteristike, a nema sumnje da će i Rodrygo zapamtiti što mu je Modrić rekao i da će, baš kao i Livaković, iz svega izaći kao još bolji nogometaš, piše Klix.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?