Perišić za HRT: Moramo igrati našu igru i ne nasjedati na provokacije

Ivan Perišić razgovarao je s HRT-ovim Markom Šapitom i najavio sutrašnje polufinale Svjetskog prvenstva protiv Argentine. Kaže, svi su spremni, pripremili su se do zadnjeg detalja i jedva čekaju sutrašnji boj, piše jučer.hrt.hr.

– Znamo svi što je Argentina, koje igrače ima. Očekujemo jednu dobru, tvrdu utakmicu. Mi moramo igrati našu igru i ne nasjedati na provokacije. Znamo da su temperamentni i da idu 300% na svaku loptu u svakoj utakmici tako da moramo biti na tom nivou. Mislim da ako budemo kao što smo se pripremili protiv Brazila i ako bude sve od prve minute funkcioniralo onda se nemamo čega bojati i Hrvatska će biti u finalu. Puno stvari se mora poklopiti, ali vjerujem u svoju ekipu i u izbornika, rekao je Perišić.

Istaknuo je kako posljednjih dana nije razgovarao s bivšim i sadašnjim argentinskim suigračima Lautarom Martínezom i Cristiánom Romerom.

– Nismo se čuli sad prije polufinala, čuli smo se u grupnoj fazi. Želim im svu sreću sutra i neka pobijedi bolji. Pričat ćemo poslije utakmice.

Perišić igra još jedan izvanredan turnir, a njegove brojke mogu stati u istu rečenicu čak i s onima Cristiana Ronalda i Lea Messija.

– Bitno je da se plasiramo u finale. Kad igra ekipa doći će i golovi i asistencije. Ti turniri mi očito leže i daju mi neku dodatnu motivaciju. Meni je san bio igrati za Hrvatsku i svaki put kad sam tu dajem 100% kao i moji suigrači. Jedva čekam sutra istrčati na teren po tko zna koji put, probati pobijediti Argentinu i probati igrati još jedno finale.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?