Nole, svaka ti čast : Čestitao ‘vatrenima’ na svemu, a posebno je istaknuo dvojicu

Iako još uvijek nije gotovo, već sada, i prije utakmice za broncu, hrvatska nogometna reprezentacija zaslužuje čestitke za ono što je napravila u Kataru. Dakako, svi bismo, nakon poraza od Argentine, željeli da se kući vrate s brončanom medaljom.

Bez obzira na ishod polufinala, “Vatrenima” je na dosad ostvarenom čestitao i Novak Đoković.

“Čestitke ovim momcima i cijeloj ekipi na još jednom sjajnom prvenstvu”, napisao je srpski tenisač uz priloženu fotografiju zagrljenih Lovrena i Modrića te kasnije čestitao i Argentincima na ulasku u finale.

Đoković nema problema s time da javno izrazi svoje simpatije prema Hrvatskoj, isto je učinio i prije četiri godine kada smo osvojili srebro. Nekoliko mjeseci ranije u Miamiju se susreo s Rakitićem, Modrićem, Kovačićem i Perišićem.

– Prije svega, o Luki Modriću mislim sve najbolje. Iz srca sam navijao za Hrvatsku na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Znam da su ratne rane mnogima još svježe. Ali sport se mora držati podalje od politike. Oni su nam prvi susjedi, i Hrvatska i Srbija i BiH i Makedonija, i nekako ih gledam kao svoje – izjavio je Đoković prije četiri godine, pa je u njegovu, zamislite, obranu morao i otac Srđan.

– To je kućni odgoj. Nema uspješnog društva bez uspješne obitelji. Uništili su nam obitelj i zato nam se puno loših stvari događa. Pa u čemu je problem što je on navijao za Hrvatsku? Pa oni su nam susjedi. Oni su njegovi prijatelji, nogometaši ‘kockastih’. Navijao je za svoje prijatelje. Moramo više prestati s tim obračunima. 

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?