Dalić se nenadano vratio u dvoranu i iznenadio novinare

Nekoliko minuta nakon što je završila konferencija za novinare u trening-kampu hrvatske reprezentacije u Dohi, izbornik Zlatko Dalić neočekivano se, u pratnji glasnogovornika Tomislava Packa, vratio u dvoranu, piše hrt.hr.

Nikome nije bilo jasno što se dogodilo. Sprema li se kakav “breaking news”, svi su se pitali.

Strani novinari zbunjeno su gledali, a njihovi hrvatski kolege na brzinu su počeli vaditi kamere, fotoaparate i laptope.

Dalić je za to vrijeme mirno sjedio i čekao da svi uključe opremu.

Vrlo brzo je otkriven razlog njegova povratka. Dalić je želio zahvaliti hrvatskim novinarima na korektnom praćenju i ispričao se zbog manjih napetosti.

– Želio bih vam zahvaliti na korektnosti, na podršci, na svemu što ste radili ovih mjesec dana u Dohi. Nekada sam bio ljut i razočaran nekim vašim istupima, ali nemojte se vi ljutiti na mene. Nemojte mi zamjeriti ako sam nešto krivo rekao, nije mi to bio cilj, izjavio je izbornik nakon posljednje konferencije za novinare u hrvatskom trening-kampu u Dohi.

– Hvala vam na podršci. Mislim da je hrvatska reprezentacija napravila sjajnu stvar i da to morate podržati, popratiti, pohvaliti. Trudili smo se i borili se i vi ste dali svoj maksimum i želio sam vam zahvaliti. Znam koliko je i vama značio rezultat hrvatske reprezentacije. Napravili smo sjajnu stvar, trudili smo se i borili. Nadam se da ćemo završiti s pobjedom, dodao je Dalić, koji će imati još jednu, službenu konferenciju za novinare u glavnom press-centru u Dohi dan uoči susreta za treće mjesto.

– Kada se vratimo u Hrvatsku i ovo se sve malo smiri, pozivam vas na večeru, nakon toga mene nema do ožujka. Želim vam i sretan povratak kući i da u subotu još uživamo, rekao je Dalić i napustio dvoranu uz pljesak prisutnih.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?