Toni Filipi odlazi u profesionalne vode

Zadarski boksač, predstavnik zagrebačkog Gladijatora, Toni Filipi okreće novu stranicu u svojoj karijeri. Jedan od najuspješnijih hrvatskih amaterskih boksača i osvajač mnogih medalja u Hrvatskoj i u inozemstvu na različitim turnirima na svjetskim i europskim natjecanjima, odlazi u profesionalne vode, prenosi Radio Zadar

Završio je svoju amatersku karijeru i spreman je za novi iskorak.

– Točno tako, nakon što sam napravio mali odmak od boksa, uzeo predah od godinu dana, ja i trener Tomo Kadić odlučili smo da je došlo vrijeme za nove izazove, odlazak u profesionalce. To i jest nekakav logičan slijed, nakon uspješne amaterske karijere sada želim i ovdje napraviti prave stvari. Spreman, sam, jako motiviran i idemo polako u nove pobjede, ističe Saljanin, Filipi.

– Došao je trenutak da Toni prekorači tu stepenicu prema profesionalnim vodama. Gladijator Team je oduvijek bio podrška našem Toniju, a jednako tako i sada kada krećemo ovim putem. Vjerujem da je ovo nova motivacija za Tonija koji je svoju kvalitetu pokazao u amaterskoj karijeri, sada je trenutak za profesionalni boks. Vrlo bitno je razumjeti da mnogi boksaju radi interesa dok Toni boksa da bi pokazao da je najbolji. Nadamo se kako će taj motiv da želimo postati najbolji biti naša smjernica kroz nove izazove. Hvala svima koji nas prate i podržavaju, bez njihove pomoći sve ovo bilo bi teže, dodaje trener Kadić.

Prvi ulazak u ring i debitantski nastup imat će ove subote na boksačkoj priredbi u Velikoj Gorici gdje će glavni meč odraditi Ivica Bačurin i Damir Gulamić. Na meču prije toga u ringu će se naći Filipi i Odobašić.

– Svakog suparnika maksimalno respektiram pa tako i Odobašića koji već ima dosta odrađenih mečeva. Međutim, znam što želim, to je isključivo pobjeda i sve ću učiniti da u svojem premijernom nastupu do nje i dođem. Pozivam i svoje navijače da dođu i budu mi podrška, zaključio je Filipi.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?