Zaboravite Instagram! Evo kako možete početi prodavati preko Glova

Glovo je najavio kako su pokrenuli Glovo Local, program za pomoć malim poduzećima da napreduju u uvjetima ekonomske krize, a sudeći prema onome što su objavili na svojoj stranici, oni svakome omogućuju da se registrira i postane partner.

„Prodajte više, povećajte svoju zaradu i upravljajte svojim internetskim poslovanjem s nama. Vaše putovanje prema digitalizaciji počinje ovdje“, navodi se na stranici Glovo Local.

Sudeći prema onome što se može vidjeti, ovo bi moglo značajno pomoći svima onima koji rade rukotvorine ili slastice od kuće, a sada svoje proizvode koje inače reklamiraju preko Instagrama ili drugih društvenih mreža mogu prodavati i preko Glova koristeći mrežu Glovo dostavljača.

“U Bosni i Hercegovini značajan dio naših partnera su mala lokalna poduzeća u čiji potencijal snažno vjerujemo. Svjesni smo uloge koju igramo u pomaganju lokalnim poduzećima da se digitaliziraju, a s Glovo Local-om ih stavljamo u središte naše strategije, jačajući naše tehnološke i operativne napore kako bismo im donijeli više i bolja rješenja za unapređenje njihovog poslovanja. Koristeći alate koje Glovo Local pruža, možemo im pomoći da dosegnu više kupaca, ubrzavajući njihov put ka rastu i održivoj profitabilnosti. Na ovaj način otvaramo put poduzećima da rastu i potiču lokalnu ekonomiju”, rekao je Ivan Laketa, generalni direktor Glovo Bosna i Hercegovina.

Više pogledajte OVDJE

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?