Posljednjeplasirana momčad Premier lige poslala ponudu za Oršića!

Danas je u gotovo svim hrvatskim medijima izašla vijest kako je neimenovani klub iz engleske Premier lige poslao službenu ponudu Dinamu za brončanog Vatrenog Mislava Oršića, piše hrt.hr.

Iza jednog od najboljih igrača Dinama je fantastično Svjetsko prvenstvo u Kataru. Oršić je fantastičnim golom donio Hrvatskoj broncu, a sada se na početku zimskog prijelaznog roka ponovo probudio interes stranih klubova. 

Oršića prema pisanju Sportskih novosti, ali i pojedinih engleskih medija želi dovesti posljednjeplasirana momčad Premier lige – Southampton. Njihov trener Nathan Jones vidi Mislava kao odlično pojačanje u borbi za opstanak, gdje se borba vodi između nekoliko klubova, a bodovna razlika je u četiri, pet bodova. 

Dinamov napadač pokazao se kao sjajan igrač protiv klubova iz najjačih liga svijeta. Oršić je u europskim utakmicama rušio Tottenham, West Ham, Chelsea, Atalantu, zabijao je golove Sevilli, Milanu, a i najbolji je strijelac Modrih u Europi u povijesti. 

Kroz Dinamo je stigao i do reprezentacije za koju je odigrao 27 utakmica i zabio dva gola. Na zadnjem SP-u odigrao je 171 minutu te upisao dvije asistencije i gol. Upravo su sjajni nastupi na SP-u pokazali europskim klubovima da 30-godišnji Oršić može i dalje pružati sjajne partije. 

Southampton je prema istim izvorima Modrima poslao ponudu u iznosu od šest do osma milijuna eura, a navodno Dinamo ne bi trebao praviti probleme Oršiću ako nakon 4 i pol godine odluči napustiti Maksimir i okuša se po mnogima u najboljoj ligi svijeta. 

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?