Jakirović: Naravno da želimo uloviti Europu

Nakon posljednje pripremne utakmice uoči nastavka domaćeg prvenstva, u kojoj je Rijeka pobijedila 2:0, novi trener Rijeke Sergej Jakirović kaže kako posla ima još, ali ističe da je zadovoljan kako je prošlo šest tjedana priprema, piše hrt.hr.

– Momci su bili jako profesionalni, radni, osjećaju da su ostali dužni posljednju polusezonu i jedva čekaju nastavak prvenstva, rekao je Jakirović za Radio Rijeku. 

U emisiji “Pod stijenama Kantride” istaknuo je da još nema finalne jedanaestorice, ali ima 15 ili 16 igrača koji su u kombinaciji za prvih 11, no još moraju zaslužiti svoju poziciju. Potvrdio je da su Dilaver Galović startni braniči, dok će se ostali iskristalizirati ovisno o formi i bolestima koje su “načele” svlačionicu. 

Prvi ispit u nastavku sezone Riječani imaju u subotu kad gostuju kod Osijeka. Jakirović se nada Europi, ali ističe treba biti realan.

– Bilo bi možda bahato da kažem idemo po četvrto mjesto. Treba se što prije stabilizirati, pobjeđivati i važno je ne gubiti za atmosferu u momčadi. Onda je sve moguće.

Cijeli razgovor poslušajte ovdje

Standings provided Sofascore

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?