Debakl na večeri posvećenoj Balaševiću, obitelj na meti kritika

U Novom Sadu, u ulici Jovana Cvijića ispred kuće pokojnog Đorđe Balaševića, organiziran je događaj “Na Bogojavljensku noć” u znak sjećanja na preminulog glazbenika.

Emitirali su se isječci s koncerata, svirali su tamburaši koji su ga pratili na nastupima, a okupljenima se obratila glazbenikova supruga, Olivera Balašević.

Ono što je bilo prilično neobično je modna revija obiteljskog brenda koja se održala te večeri, a nikome nije bilo jasno kako je to povezano sa životom i radom legendarnog glazbenika, piše pogled.ba.

Ulica prepuna osiguranja i policije bila je zatvorena, a novinari koji su htjeli pratiti događaj smjeli su samo doći do određenog dijela jer im osiguranje nije davalo snimati, prenosi Nova.rs.

Novinari su htjeli saznati zašto ne mogu proći s obzirom na to da se radi o javnom prostoru, na što im je policija rekla da im nitko ne brani. Međutim, osiguranje im nije dozvoljavalo ući u ograđeni dio.

Mnogi obožavatelji koji tako nisu mogli pogledati prijenos događaja obrušili su se na Balaševićevu obitelj.

– Đorđe Balašević nije ovo zaslužio od svoje obitelji, tužno, požalio se je jedan obožavatelj na društvenim mrežama.

Kritizirali su obitelj zbog zatvaranja ulice i modne revije smatrajući da samo žele profitirati na njegovu imenu.

– Najveće razočarenje mi je obitelj Balašević. Iza onakvog čovjeka da ostane ovo. Pa to je katastrofa, bio je još jedan komentar u nizu kritika.

– Sve što je Đorđe kroz život stvarao obitelj Balašević za nekoliko godina zaj*** i upropasti, zaključio je obožavatelj.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?