Žena koja je optužila Danija Alvesa neće tražiti odštetu

 Španjolski mediji u nedjelju su objavili da žena koja je optužila brazilskog nogometaša Danija Alvesa za seksualni napad, neće tražiti odštetu u tom slučaju, piše hrt.hr.

Proslavljeni brazilski nogometaš Dani Alves uhićen je u petak u Barceloni. Najtrofejnijeg nogometaša u povijesti ženska osoba je optužila da ju je napao u noćnom klubu u Barceloni 30. prosinca prošle godine. Dana 2. siječnja podnijela je prijavu protiv Alvesa.

Alves je odbacio optužbe i rekao kako ne poznaje ženu. Policija je ispitala 39-godišnjeg nogometaša koji čeka novi izlazak pred sud koji će odlučiti o daljnjim koracima dok se slučaj istražuje. Optužba za seksualni napad u Španjolskoj može se odnositi na bilo što, od neželjenog dodirivanja, zlostavljanja na društvenim mrežama do silovanja. Dokaže li se ovo  posljednje, maksimalna kazna može iznositi i do 15 godina zatvora.

Prema pisanju španjolskih medija, 23-godišnja žena je odlučila kako neće inzistirati na odšteti ako Alves bude osuđen jer samo želi da pravda bude zadovoljena i da nogometaš zatvorskom kaznom plati svoj grijeh.

U međuvremenu je meksički klub UNAM Pumas raskinuo ugovor s Danijem Alvesom zbog situacije u kojoj se našao.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?