Metličić o Horvatovom intevjuu: Ovo je sramota, nisam ovo nikad doživio

Izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Hrvoje Horvat iznenadio je intervjuom nakon utakmice protiv Bahreina. Hrvatska je u toj utakmici pobijedila, ali i zbog prijašnjih rezultata vjerojatno ostala bez četvrtfinala Svjetskog prvenstva. Horvat nije želio odgovarati na pitanja novinarke RTL-a, samo je otvarao usta, slao je srca u kameru i nije htio reći ostaje li ili odlazi te ima li podršku Saveza, piše Index.hr.

Njegovo ponašanje osudile su legende hrvatskog rukometa Goran Šprem, Drago Vuković i Petar Metličić, gostujući u studiju RTL-a nakon utakmice. Posebno oštar bio je Metličić koji je istaknuo:

“Nedopustivo”

“Ovo je sramota, nisam ovo nikad doživio. Možemo pričati o igračima, utakmici, ali ovo je nepoštivanje. Cveba Horvat, vrime je. Tako mi kažemo u Splitu. I svi oni koji su ga ovdje doveli. Ovako ponašanje… Za mene je ovo nedopustivo.”

“Prvi sam koji se uvijek šali, međutim, meni se ovo nikako ne sviđa. Ovo je bizarno, nije mi drago. Postoji način. Ja pretjeram, ali ovo je neprihvatljivo. Novinarka ti je postavila pitanje, moraš odgovoriti”, rekao je Šprem, a Vuković dodao:

“Novinarka ovo nije zaslužila. Ostali smo paf. Možda ima dobar push pa se može ovako ponašati.”

Intervju pogledajte ovdje:

https://danas.hr/sport/sp-rukomet/sto-to-radi-horvat-nakon-utakmice-gestikulirao-je-rukama-i-samo-otvarao-usta-79cd3b3a-9b4f-11ed-bc4b-62ec5dc5fa7f

e-hercegoivna.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?