Bomba iz Srbije: Soraja je trudna s oženjenim poduzetnikom i uskoro treba roditi?!

Soraja Vučelić je u drugom stanju i navodno čeka sina, pišu srpski mediji, prenosi net.hr.

Starleta i bivša reality zvijezda, Soraja Vučelić, promijenila je svoj život iz korijena. Soraja je navodno već godinama u stabilnoj vezi, pa je sa svojim partnerom odlučila stvoriti obitelj.

Kako piše Kurir, starleta je ušla u deveti mjesec trudnoće, a mali krug ljudi je upućen u to da će uskoro postati mama.

Nestale su sve Sorajine seksi fotke

“Soraja se odavno povukla iz javnosti i živi drugačijim načinom života. Čeka bebu i maksimalno je posvećena trudnoći i dolasku sina na svijet. Vjerujte mi da uživa i da je ne zanima ništa osim roditeljstva. Čim je saznala da će postati mama, ugasila je društvene mreže i posvetila se obitelji”, rekao je izvor blizak Soraji za srpske medije.

Soraja se još nije oglasila o ovim šuškanjima, a Instagram je ugasila otkako se pričalo da je doživjela tešku nesreću u Albaniji.

Poslije navoda da se bori za život nakon prometne nesreće u Albaniji, starletina prijateljica je za medije otkrila da joj se Soraja javila i rekla joj da je dobro i da je čeka intervencija u lokalnoj bolnici.

Potom su mediji prenijeli da je Soraja primorana šutjeti i ne otkrivati gdje je operirana, jer je navodno mjesecima proganja i uhodi bivši dečko, pisao je Blic.rs.

Koga ljubi poznata starleta?

Kako su pisali srpski mediji, u pitanju je bogati poduzetnik s kojim je ona posljednjih godina u turbulentnoj ljubavnoj vezi iako je oženjen. On navodno drži klub izvan granica Balkana i kod njega često gostuju pjevači iz regije.

Zbog starlete je činio sve što ga je tražila, a srpski mediji pišu da je upravo on organizirao Soraji rođendan u Istanbulu na koji je navodno potrošio čak 120.000 eura.

Pisalo se da su njih dvoje izbačeni u listopadu prošle godine iz jednog kafića u Sjevernoj Makedoniji, a ljetos ih je paparazzi uslikao na luksuznom ljetovanju u Crnoj Gori.

Soraja i njezin dečko navodno su se družili s prijateljima iz Beograda i uživali na luksuznim ležaljkama. Iako su se trudili proći neopaženo, to im nije pošlo za rukom. Svi su vidjeli da su zajedno, a taj trenutak kako ljubi svog dečka i leži mu na ramenu je čak i snimljen.

Podsjetimo, Soraja se ranije hvalila vrijednim poklonom koji je dobila od dečka. Kupio joj je crni blindirani džip od 190.000 eura.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?