Odabranica Mamićeva srca, Ljubušanka Jelena, vlasnica je ekskluzivnog stana u Zagrebu

Danas je procurila informacija kako Zdravko Mamić već neko vrijeme ljubi 30-ak godina mlađu Jelenu P. iz Ljubuškog koja u Zagrebu posjeduje skupocjeni stan.

Trener Dinama Ante Čačić prošlog je tjedna pokrenuo lavinu. “Što se tiče moje energije, nisam još u osmom desetljeću, u sedmom sam kao i Zdravko Mamić. Međutim, nemam energiju kao on da osnujem novu obitelj”, ispalio je Čačić i pokrenuo nagađanja o ljubavnom životu bivšeg Dinamovog čelnika i bjegunca od hrvatskog pravosuđa.

Danas je procurila informacija kako Zdravko Mamić već neko vrijeme ljubi 30-ak godina mlađu Jelenu P. iz Ljubuškog s kojom se ni ne skriva po Hercegovini.

Gotovo svakodnevno su viđani u Mostaru gdje su navodno i kupili stan koji trenutno uređuju za zajednički život. No, nije to jedina nekretnina koja se povezuje s Mamićem i Jelenom P.

Naime, kako piše Jutarnji, Jelena P. se prošlog ljeta uknjižila kao vlasnica zagrebačkog stana u novogradnji u Bužanovoj ulici. Riječ je o stanu na petom katu ukupne površine od 110,77 četvornih metara, kako se navodi u zemljišnim knjigama, a sastoji se od “hodnika, wc-a, kupaonice, dvije sobe, garderobe, kuhinje i dnevnog boravka s blagovaonicom površine 92,23 četvornih metara s terasom površine 18,54 četvornih metara”.

Susjeda joj šefica Dinama

Jutarnji nadalje navodi kako je stan kupljen od tvrtke Alfa stan Bužanova d.o.o., koja je bila investitor cijelog projekta. Zanimljivo, stan u istoj zgradi posjeduje i predsjednica Dinama Vlatka Peras, čija se nekretnina također nalazi na petom katu.

Izvor: Alfa Stan
Zgrada u Bužanovoj ulici

Također je Jelena P. kupila i dva garažna parkirališna mjesta, jedno od 12 četvornih metara i drugo od 13 četvornih metara. Riječ je luksuznom projektu, a cijene stanova dosezale su i po nekoliko tisuća eura po četvornom metru, piše Jutarnji. Inače, tvrtka Alfa stan poznata je po novogradnji diljem Zagreba.

Podsjetimo, Jelena iza sebe ima brak koji je okončan zbog ljubavne romanse sa Zdravkom, a sve je krenulo još prije tri godine dok je Jelena navodno bila Mamićeva tajnica. Tada se nije ni pretpostavljalo da su u vezi budući da je on još uvijek u zakonskom braku s Marinom Mamić s kojom ima dvije kćeri – Ivu i Luciju, dok iz prvog braka ima sina Marija.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?