Lauritsen najavio odlazak iz Dinama

U intervjuu za danski portal Bold Dinamov Rasmus Lauritsen rekao je kako se nada da će promijeniti klub ove zime. Dvadesetšestogodišnji danski stoper u Dinamo je došao 2020. godine, piše hrt.hr.

– Osjećam da sam u najboljim godinama, želim puno igrati i imati važniju ulogu u momčadi. Kad pogledate unatrag, odigrao sam 15 utakmica i igrao sam u Ligi prvaka, tako da to nije katastrofa, ali osjećaj nije dobar, s obzirom na to da bih volio imati veću ulogu. Oni koji su igrali umjesto mene su reprezentativci, a vidjeli ste na Svjetskom prvenstvu kako je Hrvatska prošla. Nisu se loši igrači birali ispred mene. Nisam nazadovao ni na koji način, ali naš sadašnji trener više vjeruje u one koji sada igraju, dok je bivši trener vjerovao više u mene. Tako je to kada igrate u velikom klubu s toliko talentiranih igrača na gotovo istoj razini, rekao je Lauritsen za bold.dk.

Ne skriva činjenicu da bi htio napustiti Dinamo već u siječnju ako mu se pruži prava prilika, a ovaj put ne isključuje mogućnost povratka u Skandinaviju.

– Mislim da je to najbolje i za klub i za mene. Skupio sam mnogo iskustva koje mogu ponijeti sa sobom, posebno kroz europske utakmice i prilagodbu vrlo drukčijoj kulturi. Razumno je očekivati da ćemo se rastati ako se pojavi nešto što zadovoljava obje strane.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?