Čačić: Imamo kadar za zadržati primat u hrvatskom nogometu

Dinamo će u okviru susreta 19. kola HNL-a u subotu od 17.10 ugostiti ekipu Lokomotive. Utakmicu je najavio trener Dinama Ante Čačić, piše hrt.hr.

– Ovo je drugo domaćinstvo nakon Gorice, čeka nas Lokomotiva, znamo da su u bliskoj prošlosti utakmice s njima bile tijesne. Ove smo godine odigrali dvije utakmice, bilo je neizvjesno. Čeka nas zaista teška utakmica, ali Dinamo je apsolutni favorit. Jedina želja je da dođemo do tri boda, istaknuo je.

Ističe da im je na dispoziciji Martin Baturina, a što daje širinu za utakmicu.

– Prva utakmica nam je dala neka uputstva. Radili smo ovaj tjedan na završnici, apostrofirali smo te prekide. Utakmica protiv Gorice, Dinamo je bio superioran, nismo došli do zgoditka. Nije htio gol, a nadam se da se takva situacija protiv Lokomotive neće ponoviti.

Govorio je o stanju u momčadi.

– Mahir Emreli je s momčadi, Bruno Petković je zadnja dva dana uz nas na terenu. Vidjet ćemo danas koliko će i da li će moći igrati.

Za sada je sve mirno što se tiče ulaznih i izlaznih transfera.

– Imamo još par dana, vidjet ćemo kako će se stvari odviti. Imamo određene kontakte, razgovaramo, vidjet ćemo. Nismo u nekom velikom stresu, imamo vrlo korektan igrački roster, koji je sigurno sposoban sačuvati primat u hrvatskom nogometu, rekao je na kraju. 

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?