Garcia uoči Hajduka: Često nam se dosuđuju penali protiv njih, moramo i na to pripaziti

Na konferenciji za medije trener Istre 1961 Gonzalo Garcia i igrač Ante Erceg najavili su nedjeljni prvenstveni okršaj s Hajdukom koji se igra s početkom od 17.10 u sklopu 19. kola SuperSport HNL-a, piše hrt.hr.

– U nedjelju nas očekuje jedna lijepa utakmica s izazovnim protivnikom. Oni dolaze ovdje po pobjedu, no i mi želimo isto, stoga znam da nas čeka zahtjevan susret. Hajduk dolazi s novim trenerom te smo primijetili da on želi vidjeti Hajduk s više agresivnosti i oštrine na terenu. Mi ne želimo ići s kalkulacijama na utakmicu, već idemo pogurati svoju igru i držati se nje. U prvom kolu nažalost još nismo bili kompletni stoga nam je igra ipak bila slabija, u drugom susretu polusezone s Hajdukom smo bili pred ciljem s 3 boda, no u zadnjem trenutku primili gol i ostali na izjednačenom rezultatu. Često nam se dosuđuju penali protiv njih, stoga moramo i na to pripaziti, rekao je Garcia.

Osvrnuo se na najboljeg igrača Hajduka.

– Marko Livaja je odličan igrač, uz ostale poput Krovinovića Kalika, te njima ne smijemo dati prostora da se probiju ili ostanu nepokriveni. Nećemo mijenjati svoju igru, nego ju pokušati nametnuti. S naše strane su svi spremni za susret, jedino nedostaje Rovis radi operacije, a Matheus Bakrar će (opet) biti na raspolaganju. Veselimo se susretu, prenosi službena stranica pulskog prvoligaša riječi trenera Garcije.

– Hajduk je jedna jako dobra ekipa, agresivna te smo vidjeli da imaju dosta centaršuteva, da imaju puno igrača u završnici i znamo da nas čeka jedna teška utakmica. Znamo da je Hajduk favorit, no mi ćemo dati sve od sebe i ostaviti srce na terenu, oduprijeti se njihovom pritisku te pokušati sve da dođemo do povoljnog rezultata, kazao je Erceg. 

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?