Gazzetta: Brozović na izlaznim vratima Intera

Hrvatski reprezentativni veznjak Marcelo Brozović (30) mogao bi napustiti Inter nakon osam godina u klubu i više od 300 odigranih utakmica, piše hrt.hr.

Talijanska La Gazzetta dello Sport na naslovnici donosi vijest o mogućem Brozovićevom odlasku usprkos tome što je nedavno produljio ugovor s klubom do ljeta 2026. godine i dobio veću plaću.

Kako se prenosi, u Interu su ga odlučili staviti na listu za transfere, a razlog tome što u posljednje vrijeme često ozlijeđen te propustio 14 utakmice i forma mu nije na razini.

Inter je tako spletom okolnosti morao igrati bez hrvatskog veznjaka, a bio je “brozocentričan” sve ove godine i ono nezamislivo sada će postati moguće, prenosi Gazzetta. 

Brozović je zadnju službenu utakmicu za Inter odigrao 13. studenoga, a nakon ozljede tetive ima problema i s ozljedom lista.

Kako pišu Talijani, za njega su zainteresirani mnogi europski velikani. Već je dulje vrijeme poznat interes Barcelone, a spominju se i Real Madrid te Chelsea. Piše se i o interesu Juventusa, ali kod njega mnogo toga nije poznato oko budućnosti zbog nedavne kazne i oduzimanja bodova u Serie A.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?