Poraz Lokomotive za oproštaj od Lige prvakinja

U posljednjoj utakmici u skupini Lige prvakinja, rukometašice zagrebačke Lokomotive izgubile su u spektakularnom ozračju ispunjene dvorane u Bukureštu 22-27 (12-15) od ekipe Rapida, piše hrt.hr.

Hrvatske prvakinje su tako nakon 14 utakmica završile svoj put u Ligi prvakinja sa samo jednim bodom u skupini.

Najbolje kod Lokomotive bile su Tena Petika sa sedam pogodaka i Lena Ivačok s 11 obrana, dok je kod rumunjske ekipe Orlane Kanor postigla devet pogodaka.

– Odigrali smo odličnu utakmicu pred prekrasnom publikom. Tko ovo nije doživio ja bih mu uistinu želio da to doživi jer ovo je nešto nakon čega mene i nakon 40 godina bavljenja rukometom podilaze trnci. Cure su odigrale odličnu utakmicu protiv vrhunske ekipe u vrhunskom ambijentu, no odlučili su sitni detalji koji su pokazatelj neiskustva. Primjerice da idemo prebrzo završavati napad s igračicom više pa ne razigravamo, ne radimo ono što smo se dogovorili, da zatvaramo pivota i puštamo šut izvana.., ali ja na svemu danas curama samo mogu čestitati. Ovo je tek početak na osnovu kojega moramo raditi dalje, kazao je Nenad Šoštarić, trener RK Lokomotiva Zagreb.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?