Conte o zvižducima San Sira njemu i Perišiću: Rivalstvo nije ništa loše

U PRVOJ utakmici osmine finala Milan je na San Siru rezultatom 1:0 bio bolji od Tottenhama. Aktualnom prvaku Italije prednost je uoči uzvrata u Londonu donio Brahim Diaz golom u sedmoj minuti utakmice. Španjolac je poentirao iz prve prave akcije na utakmici i jedne od rijetkih prilika u prvom dijelu, piše index.hr.

Domaća publika zvižducima je dočekala trenera Tottenhama Antonija Contea i hrvatskog reprezentativca Ivana Perišića. Naime, njih dvojica su prethodno bili u redovima Milanovog gradskog rivala Intera kojem su 2021. donijeli naslov prvaka.

“Zvižduci su dio igre”

Do kraja utakmice gledali smo blagu, ali isto tako jalovu inicijativu Tottenhama. Milan je prijetio iz kontri i mogao je steći veću prednost, ali krajem utakmice su De Ketelaere i Thiaw promašili izgledne prilike. Ante Rebić je ostao na klupi, a uzvrat je 8. ožujka. Nakon utakmice pred novinare je stao Conte: 

“Dobro znamo da se odlučuje kroz dvije utakmice, tako da je ovo tek prvi krug. Znamo da su obje momčadi imale ozlijeđene igrače i da su bile u teškoj situaciji. Naši igrači poput Llorisa koji su danas bili van stroja vjerojatno će i dalje biti izvan terena za drugu utakmicu.”

Osvrnuo se na zvižduke tribina: “To je dio igre, ono što navijači rade, tako da to jednostavno moramo prihvatiti, ne kao uvredu, već obično ismijavanje i rivalstvo. Nikada nisam bio trener Milana, uvijek sam im bio protivnik u Juventusu i Interu, tako da je neminovno da će biti rivaliteta i sprdnje. Mislim da je to bilo unutar prihvatljivih granica. Želim čestitati Milanu jer su prošle sezone napravili nešto izvanredno zajedno sa svojim navijačima.”

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?