Službeno: Ferro se vratio na Poljud

Francisco Reis Ferreira Ferro vratio se na Poljud. Hajduk i SL Benfica danas su zaključili transfer 25-godišnjeg stopera koji je potpisao ugovor s Bijelima do lipnja 2026. godine uz opciju produženja za još jednu dodatnu godinu, objavio je splitski klub, piše hrt.hr.

Podsjetimo, portugalski stoper pojačao je redove Bijelih u drugom dijelu prošle sezone, stigao je na posudbu iz Benfice te bio važan kotačić momčadi koja je osvojila SuperSport Hrvatski nogometni kup. Odigrao je tada ukupno 14 službenih utakmica za Hajduk u kojima je postigao dva pogotka uz dvije asistencije. Posebno će ostati upamćen gol Rijeci u finalu Kupa. 

Ferro će nositi dres s brojem 4.

– Zadovoljstvo je vratiti se ovdje i jako sam sretan što ću moći pomoći momčadi. Presudilo je to što su mi klub, ljudi u Splitu i grad ostali u lijepom sjećanju. okončali smo sezonu na savršen način, a posebno sam sretan zbog tog pogotka u finalu Kupa. Sigurno ću taj trenutak zauvijek pamtiti i nadam se da ćemo se tako osjećati i na kraju ove sezone. Sada se vraćam na Poljud, poznajem većinu igrača, s novim trenerom i novim igračima se jedva čekam upoznati i što bolje raditi da budemo prava momčad, rekao je Ferro.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?