Kroos podržao Superligu: Jeste li se umorili od gledanja Nadala i Federera po 50. put?

Veznjak Real Madrida i svjetski prvak s Njemačkom iz 2014. Toni Kroos otkrio je svoja razmišljanja vezana za Superligu i jasno podržao ideju iza koje trenutno stoje samo tri kluba – Real, Barcelona i Juventus, piše hrt.hr.

– Mislim da ćemo gledati Superligu, jako sam uzbuđen i poprilično siguran da će mnogi klubovi koji su to odbili biti puno otvoreniji prema ovoj ideji u budućnosti, rekao je Kroos u razgovoru za podcast Einfach mal Luppen, koji vodi njegov brat Felix

Priča o novom klupskom natjecanju u Europi dobila je svoj nastavak u veljači, kada su kreatori ideje o Superligi predstavili unaprijeđenu verziju, koju i dalje službeno podržavaju samo Real, Barcelona i Juventus. 

Kroos smatra da je ideja o Superligi dobra, ali da nije na najbolji način prezentirana javnosti: 

– Mislim da ideja nije bila baš dobra, bilo je to loše iskomunicirano, preko noći. Mislim da bi sa Superligom dobili više entuzijazma, zbog samih utakmica koje bi gledali. Bilo je kritika kako bi učestali dvoboji između klubova kao što su Real Madrid i Manchester City mogli dosaditi navijačima. Ali, jeste li se umorili od gledanja Federera protiv Nadala po 50. put? Ja nisam. To je moje mišljenje, rekao je Kroos. 

Osvrnuo se i na Ligu nacija, relativno novo natjecanje koje je uvela UEFA, a koje su mnogi smatrali ili smatraju besmislenim.

– Zašto je u redu da UEFA uvede Ligu nacija koja nikome ne treba? Odjednom ih nitko ne pita o tome. Mislim da je nevjerojatno važno poslušati druge prijedloge poput Superlige.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?