Ronaldo može odahnuti: Optužili su ga za silovanje, a sada mu moraju isplatiti bogatstvo

Cristiano Ronaldo je prošlog ljeta oslobođen svih optužbi za silovanje koje je podnijela Kathrin Mayorga za događaje iz 2009. godine, a sada će njen odvjetnički tim morati da mu isplati pravo bogatstvo.

Prošlo je pola godine otkako je američki sud odbacio i drugu tužbu uporne Kathrin Mayorga protiv Cristiana Ronalda nakon što je prva odbačena 2018. godine.

Sada je Ronaldo dobio još jednu presudu. Naime, američki sud naredio je odvjetničkom timu Kathryn Mayorge da mora isplatiti novac za troškove sudskog procesa najplaćenijem sportašu svijeta

Sud je ustvrdio da mu je nanešena šteta odvjetničkim nesmotrenim ponašanjem u dugotrajnom slučaju.

Ronaldo će od odvjetnice Leslie Stovall dobiti 335.000 dolara.

Okružna sutkinja Jennifer Dorsey u dokumentu na 18 strana navodi da je Ronaldo bespotrebno snosio većinu naknada i troškova u ovoj parnici te da mu je nanesena nenadoknadiva šteta.

Kathryn i Ronaldo upoznali su se u jednom noćnom klubu u Las Vegasu 2009. godine, a onda su, prema vlastitim navodima, završili u hotelskoj sobi.

Tada je Kathryn izjavila da  ju je Ronaldo silovao, ali se par nagodio kako slučaj ne bi išao na sud.

Međutim, nakon osam godina Kathryn je odlučila tužiti Ronalda riječima da je bila “mentalno nestabilna” kada je prihvatila novac da slučaj ne ide na sud te mu je tražila 64 milijuna dolara. Sud je donio odluku u korist Ronalda.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?